top of page

Groupe de CreationJD

Public·4 membres

Krijuesit: E Kaluara __FULL__


Veprimtaria letrare e shkencore e Nikollë Kërhanaj, do të na shërbejë si udhërrëfim të gjithë neve se si duhet të punohet e ruhet e kaluara jonë e lavdishme përmes veprave. Prandaj, ne krijuesit prizrenas, nga sot nuk do ta kemi vetëm fizikisht në mesin tonë, ndërsa krijimet e tij do të jenë në bibliotekat tona dhe të brezave, sepse mësuesi Nikollë ishte i të gjithëve. Madje ishte më shumë i shokëve dhe miqve se sa i familjes.
Krijuesit: E kaluaraSi rezultat i kësaj politike të hershme janë edhe ngjarjet e përgjakshme të dhjetëvjetshit të fundit të shekullit të njëzet dhe të fillimit të këtij shekulli që ndodhën brenda kufinjve të ish Jugosllavisë, si në Kroaci, në Bosnje, në Maqedoni dhe në Kosovë. Urrejtja ndaj shqiptarëve edhe këtu në Maqedoni, i ka rrënjët te po kjo politikë. Dhe lexuesi i nderuar në reportazhet M. Jeliçit do ta vërejë edhe vetë se çka na sjellin këto shënime nga e kaluara dhe sa ka lëvizur përpara qëndrimi i inteligjencive dhe i politikanëve të këtyre hapësirave ndaj shqiptarëve.


Murati beri një vit pushim nga televizioni për tu fokusuar në karrieren e saj kinematografike[10] duke marrë pjesë në disa filma dhe seriale televizivë. Ajo rikthehet në televizion në mars 2016 në prezantimin e Në kërkim të Miss Univese Albania. Konkursi i bukurisë pati një tjetër strukturë nga vitet e kaluara pasi spektakli zgjati për katër muaj duke kulmuar më pas në natën gala në studiot e Tring Digital, ku Murati tërhoqi vëmëndjen e produksionit të Tring, me të cilët ajo do bashkëpunonte në të ardhmen. 041b061a72


À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page